2008-01-06 22:24 #0 av: Asa-N

Jag har så här till en början bara lagt upp några ämneskategorier i vårt forum. Beskriver dem och tanken bakom här nedan.

 

Jag har till att börja med bara skapat ett litet antal forum-kategorier, dessa kommer att utökas allt eftersom behoven dyker upp, tveka inte att komma med förslag.

Föräldraskap

Konsten att vara förälder är inte lätt, det består till 99% av improvisation känns det som. Här kan vi diskutera allt som rör detta. Denna kategori kommer säkert att behöva förfinas sedan.

OT - Off topic

Här skriver man om allt som inte passar in i någon annan grupp, det kan vara om i stort sett vad som helst inom lagens råmärken :o)

Presentation

Detta forum är endast för medlemmarna på sajten och kan ej ses av andra. Här skriver vi, frivilligt förstås, en kort info om oss själva.

Sjukdomar

Har man barn så kommer sjukdomarna som ett brev på posten olika frekvent! Men här kan man dela med sig av tips som kanske lindrar vissa åkommor, tips på sysselsättning för barnet medan han/hon är sjukt.

Små barn

Här kan vi diskutera problematik eller annat som rör barn upp till 12 år. Det kan vara precis vad som helst. Detta är också en kategori som kanske behöver delas upp mer.

Tonåringar

Ja alla som har tonåringar känner ju till vad som händer i denna åldern, vi har ju själva varit där och jag lovar att våra tonåringar är minst lika fiffiga som vi tyckte att vi var i den åldern *S*

Trotsiga barn

Här ventilerar vi barn i trotsåldern, vi har ju alla den vägen vandrat och har tacklat det på olika sätt.

Ur barnamun

"Från barn och idioter får man alltid höra sanningen" var det någon som sa och det är nog så sant som det är sagt. De allra flesta av oss har fått stunder av våra barn när vi antingen velat sjunka genom golvet eller gapflabbat. Dela med er!!!

Kontakt hemma

Här knyter vi kontakt med andra singelföräldrar i vår hemstad eller grannstaden. Kanske kan man hjälpa varandra med t.ex. barnpassning? Kanske shoppa tillsammans?

Övrigt

Ja detta forumet behöver ingen närmare presentation.

 

Saknar du något forum?? Tveka inte att PM:a mig och berätta, jag är, nästan, aldrig omöjlig :o)

Av: Asa_N

Datum för publicering

  • 2008-01-06