11.Förhållanden

Trött på att vara singel

2011-12-30 20:18 #0 av: lotta_h

Var träffar man en ny partner? Jag är helt ensam med min son och det känns som om jag aldrig kommer finna kärleken igen.

Jag är aldrig barnledig, så när ska man gå på dejt? Och var träffar man nån seriös?

/ Lotta

 

Anmäl
2011-12-30 20:26 #1 av: [Vargöga]

Ja du det är jättesvårt. Man får nog följa sitt öde tror jag.

Anmäl
2011-12-31 13:55 #2 av: KimE

Förmodligen träffar du någon när du minst anar det!

Anmäl
2011-12-31 16:38 #3 av: Åsa S

Det finns många ställen finns singelklubbar både i verkligheten och på nätet ex. på FB finns såna som dejtingklubben och liknande. Finns många på dejtingklubben som är i samma sits som dig vet jag. Finns ju även singelklubbar som ordnar aktiviteter typ bowling för singlar med barn och då kan man ju träffa andra singlar tillsammans med sina barn.

 

Finns ju även internetdejting. Går att hitta bra killar där med det gjorde ju jag men fick ju en del mail från män som bara var ute efter en sak men så är det ju överallt finns alltid rötägg som ställer till det var man än är.

 

Finns ju även citypolarna och shake my world där kan man ju även lägga upp egna aktiviteter och kanske specifiera att aktiviteterna är för singlar + deras barn så då kan man ju hitta andra i samma situation och man kan träffas ett helt gäng singlar med barn och göra trevliga saker ihop och kanske du passar ihop med nån en vacker dag.

+Nån gång kan man ju kanske behöva fixa barnvakt det kan ju kanske behövas lite tid utan barn ifall man verkligen vill hitta nån.

Anmäl
2012-01-09 14:26 #4 av: Hayabusa

Din son är bara 13 månader, eller..? Jag vet att det låter aningen trist, men kanske skulle du behöva lägga all din fokus & kärlek på din son i detta läget? Vänta ett par år tills din son är lite större, då kan du nog börja söka efter en man.

Kom ihåg att en trygg, snäll & omtänksam man inte är detsamma som tråkig. Det finns alltför många spännande killar som är rena skitstövlarna.

/Stefan

Anmäl
2012-01-22 23:14 #5 av: ingann

Jag är nog böjd att hålla med Stefan här. Är din son bara dryga året så behöver han dig mer än någonsin nu utan att det kommer en ny fadersgestalt in i bilden.  Även om man inte tänker att det ska vara en "fadersgestalt" så är det så ett så litet barn uppfattar det:)

 

Träffar du någon så gör du, men jag skulle inte rekommendera att söka speciellt aktivt efter någon. Din son måste komma först:)

/Ingalill

*Personlig ägodel till 2 söner, 1 katt och 1 hund*

Medarbetare på Singelföräldrar och mobiltelefoner

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.