Singelföräldrar iFokus

 

 

Hej och välkomen till Singelföräldrar iFokus.

Den här sajten vänder sig till dig som är singelförälder. Givetvis är också ni välkomna som är föräldrar och har levt ihop i många år. Bonusföräldrar likaså. Vi kan ge varandra råd och tips i olika ämnen, skriva om problem som dyker upp i vardagen och även dela glädjeämnen och erfarenheter.

Jag är en ensamstående mamma på 31 år med två söner. Ena sonen har jag varit ensam med hela tiden. Han har även en medfödd funktionsnedsättning. Minstingens pappa levde jag tillsammans med i början men valde att lämna förhållandet då det inte var något bra sådant. Har mina båda söner mer eller mindre på heltid så jag vet hur tufft det kan vara att behöva räcka till i alla lägen och själv alltid komma i andra hand.

Det är viktigt att alla får sitt utrymme här att uttrycka sina åsikter och att vi alla respekterar varandra och inser att vi alla inte alltid kan tycka och tänka lika. Det är att föredra att vi håller god ton i våra diskussioner och inte kör med pajkastning. Oense i en diskussion kan man bli, men det finns både bra och sämre sätt att uttrycka sig på i dessa fall.

Vare sig ni är singelföräldrar, föräldrar som levt ihop länge eller bonusföräldrar är ni välkomna som medlemmar.

 

Medarbetare på sajten:
Sponny, Mia-38 och Ingann

 

Välkomna!!
/
Pia99 och medarbetarna.